Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 octombrie 2015

Fii bogat prin tine insuti!

Alchimia a aparut dintr-o framantatare interioara unor oameni de stiinta din antichitate si din Evul Mediu care cautau metode de a deveni mai bogati atat fizic, dar si printr-o forma de a deveni nemuritori. Considerata o stiinta pe atunci, vazuta acum mai degraba ca un aspect ezoteric, oamenilor mileniului nostru incep sa se intoarca spre sine, spre interior, sa scoata bogatia si resursele inerte existente in ei insisi, precum alchimistii. Aici intervine procesul de (trans)formare Alchemy.

Bogatia Alchemy

Pornind de la premisele enumerate mai sus, s-a infiintat Alchemy, iar rolul echipei este de a scoate aurul din oameni. Alchemy lucreaza ca adevarata bogatie, piata care se poate transforma in nestemata, sa fie scoasa la suprafata. Este necesar doar un proces de slefuire a valorilor,credintelor, identitatii, motivatiei si sincronizarea interiorul cu exteriorul individului pentru a extrage ce este mai bun si mai frumos din fiecare.


Ca aceasta sa se intample, nu este nevoie de ezotericul medieval. Este nevoie doar de o voce care sa ii vorbeasca fiecaruia, in mod individual, despre nestemata care exista sub forma unei pietre si sa ii insufle credinta ca aceasta se va transforma in nestemata stralucitoare.
Pentru noi alchimia este mai mult decat o metafora. Pentru noi alchimia este un intreg proces de a transforma oamenii, la cererea si cu acordul lor, in ceea ce sunt si ceea ce vor sa fie. Este un mod de a-i pune, in mod etic, intr-o forma de echilibru intre interior si exterior . Altfel spus , de a impaca ceea ce indivizii sunt cu ceea ce isi doresc sa fie, atunci cand o cer. De a scoate bogatia din oameni cand acestia sunt pregatiti sa o primeasca, fara a dauna altora.

Alchimia in vechime. Alchemy Training pentru omul modern
Alchimia in vechime lucra pe trei planuri. Mai intai, era acea cautare de a transforma orice metal in aur sau argint, ca o stiinta precursoare a chimiei moderne. In al doilea rand, alchimia opera la nivel uman, dorind sa obtina un om artificial. Apoi era cel de al treilea aspect, aferent chimiei, gasirea unui leac universal pentru toate bolile, poate intr-o dorinta de a deveni nemuritori.
Alchemy e mult mai subtil de atat. Echipa Alchemy stie ca bogatia este in oameni si a fost ascunsa de un lung sir de evenimente, de valori si credinte, pe care omul le-a intampinat de-a lungul experientei sale. Tot ce face Alchemy, in mod stiintific, este sa identifice adevaratele credinte si resurse ale fiecaruia. Mai apoi, rolul Alchemy este sa scoata la lumina adevarata identitate a fiecaruia, cea care rezoneaza cu interiorul persoanei si cu universul in care acesta se dezvolta si de a o pune in echilibru interior cu exterior, lumea dinauntru cu cea de afara.


Modul stiintific prin care echipa Alchemy asista dezvoltarea unei persoane se numeste Programare Neuro- Lingvistica (NLP). Intr-un mod simplist descris, NLP este asemanarea dintre programarea unui computer prin limbaj cod si programarea fiecarei persoane prin limbaj verbal. Este suficient sa schimbi codul gresit al unui program software ca un computer sa functioneze. In mod similar, este de ajuns sa schimbi „programul” lingvistic al unei persoane ca ea sa dea alte rezultate.

Care sunt motoarele succesului fiecarui individ sau bogatia interioara

Poate va intrebati care este legatura intre „programul” uman care provoaca un om sa functioneze diferit de altul si succesul individual. E simplu, valori si credinte diferite conduc la o identitate diferita, la un limbaj diferit, in final la un program diferit.
Doar ca un program software functioneaza cu termeni abstracti, in procesele noastre de „alchimisti” garantam succes cand fiecare persoana rezoneaza cu elemente care fac viata senzationala:
Iubirea – fata de sine, de meserie, fata de mediul in care evoluezi ca individ.
Bucurie – de a face fiecare lucru sa functioneze cu un zambet pe buze si iubirea venita din interior. Aceasta se aplica atat pe plan personal, cat si cel profesional. Spre exemplu, muncind cu bucurie, munca nu mai este o corvoada.
Credinta – credinta ca tot ce faci rezoneaza cu tine, ca drumul este cel corect pentru tine si pentru altii.
Pasiune – cand cele trei de mai sus se impletesc, pasiunea este cea care te impinge un pas mai departe, este care deschide noi idei, cariere si dorinta a de zbura peste munti. Este motorul interior care te pune pe fagasul creativ.
Curaj – cand a aparut pasiunea si exista curaj, iti iei inima in dinti si zbori peste munti. Curajul este trecerea de la idee la fapta.
Etica – este cea care te pondereaza ca atunci cand ai zburat prea sus sa te intorci la zona de echilibru. Altfel spus, cand incepi sa scoti la suprafata aurul resurselor interioare sa nu ii afectezi pe altii, sa rezonezi cu ei.
Rasplata – poate la inceput cautai rasplata, dar dupa ce ai evaluat cele de mai sus, rasplata vine fara sa o mai astepti!
Si fiindca deja stii sa te bucuri, o vei face din plin! In acel moment vei fi propriul alchimist.
Vrei sa se intample toate aceste lucruri in viata ta?


Un comentariu:

  1. Bună ziua tuturor, eu sunt Jesus Mckinney din Texas și vreau doar să spun un mulțumesc foarte răsunător serviciilor de împrumut financiar de la Benjamin Lee pentru sinceritatea, deschiderea, transparența, veridicitatea, dragostea și sprijinul lor în timpul și după ce am primit fonduri de împrumut de la ei. Am trecut prin multe și timpul nu-mi permite să spun tot ce am trecut online în invitat sau să primesc fonduri de împrumut pentru a obține o casă aici în SUA, dar Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunile prin sprijinul și dragostea lui Benjamin Lee, m-a îmbrățișat și m-a înțeles în ciuda îndoielii și neseriozității mele inițiale și cu inima și dragostea lui bună sunt acum proprietar de locuințe prin fondurile sale de împrumut cu rata dobânzii de 2% și am promis să răspândesc aceste știri și să spun lumii că există încă autentic și puține firme de împrumut online bune care pot ajuta și, de asemenea, să reînvie un os uscat. Nu uitați să ascultați și să citiți această mărturie, deoarece aceasta este o adevărată experiență care schimbă viața și oricine are nevoie de acest tip de schimbare nu ar trebui să ezite sau să se îndoiască asta pentru că am dovedit și jur lui Dumnezeu în Rai că această poveste este reală și, de asemenea, povestea experienței mele cu ei.
    Contactați-le astăzi. Text WhatsApp: (+1 989-394-3740) E-mail: 247officedept@gmail.com

    RăspundețiȘtergere