Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 5 noiembrie 2014

Cursuri pentru functionari publici

Avem placerea sa va prezentam cateva dintre cursurile de perfectionare pentru functionari publici pe care le putem  oferi. Mentionam ca echipa noastra de traineri este formata din oameni foarte valorosi, cu experienta in domeniile vizate, precum si cu experienta in training. Cursurile se desfasoara interactiv, fiind orientate catre dezvoltarea de abilitati, urmarind in permanenta feed-back-ul participantilor si creand spatiul propice invatarii performante.
 
Din paleta larga de cursuri, am alescateva cursuri pe care vi le prezentam acum, dar putem sa livram la cerere, oricare alte cursuri solicitate de dumneavoastra.
1. Discurs politic – manipulare vs. persuasiune, un training interactiv cu tematica de comunicare, ce include tehnici de control al emotiilor, interpretarea limbajului non-verbal, tehnici de discurs eficient, respiratie, dictie,  tips & tricks. Ecologia in comunicare – manipulare vs. persuasiune. Testul  minciunii. Tehnici de comunicare in masa.
2. Urbanism si dezvoltarea teritoriului – un curs care prezinta principiile dezvoltarii durabile a localitatilor, inclusiv cu studii de caz.
3. Bazele administratiei publice – un curs care ofera o imagine de ansamblu asupra administratiei publice, atat pentru functionarii noi in sistem, cat si pentru cei cu experienta.
4. Modele de bune practici in administratia publica – un curs care imbina elemente despre adminstratia publica, dar si prezentari practice, exemple de buna practica in domeniu.
5. Taxe si impozite locale – un curs care ofera instrumente concrete viazvi de implementarea politicilor locale de taxe si impozite, metode eficiente de colectare a acestora.
6. Achizitii publice responsabile – un curs complet despre legislatie din domeniu, proceduri, bune practici si concepte moderne despre achizitiile publice.
7. Management de proiect – un curs adaptat necesitatilor institutiilor publice, cu metode moderne de gestionare a proiectelor si exemple concrete din domeniu.
Locatiile pe care le alegem ofera atat confortul unor sali de training profesioniste, cat si posibilitatea de a petrece timpul liber in mod agreabil, in cadrul hotelului sau in imprejurimi. In general, sunt preferate locuri precum: Brasov, Busteni, Sinaia, Predeal, Poiana Brasov, dar si Baile Felix, Baile Herculane, etc, dar putem organiza si in alte localitati.  Beneficiarii directi ai acestor programe de perfectionare sunt functionari publici precum: alesi locali sau judeteni, personal din prefecturi, servicii publice deconcentrate, Politia Locala, OPC, DSV, Oficiul de Cadastru, Directia de Protectia Copilului,  etc.
Atasam si extrase din baza legislativa care reglementeaza formele de perfectionare anuala, obligatorie a functionarilor publici.
In afara de beneficiile directe legate de insusirea unor cunostinte utile si dezvoltarii abilitatilor de comunicare, oferim si posibilitatea de a socializa si a face schimb de experienta nemijlocit cu alti functionari publici din tara. Cursul se incheie cu obtinerea unor diplome ce atesta abilitatile/competentele obtinute.
Pt inscrieri va rugam sa folositi formularul online. Va rugam sa precizati ca inscrierea s-a facut prin partenerul de formare Alchemy Consulting & Training SRL Brasov.
 
Testimoniale ale participanti cursuri pentru functionari publici :
1. Oarsa Corina – Primaria Arad, Directia Comunicare
Imi face placere sa vorbesc despre programul de perfectionare profesionala “Comunicare si relatii publice in administratia publica” la care am participat. Acest curs a insemnat mult pentru mine si cred ca pentru toti cursantii , deoarece la finalul lui toti eram entuziasmati si mai stapani pe noi, avand certitudinea ca vom putea aplica in practica cunostintele asimilate.
Am fost placut impresionata de maniera in care a fost conceput si s -a desfasurat cursul, deschiderea lectorului spre cerintele noastre si nu limitarea stricta la tematicile
cursului, interactiunea dintre lector si cursanti precum si dintre cursanti, existand in permanenta schimburi de mesaje intre toti subiectii. La solicitarea cursantilor s-au discutat cazuri concrete, legate de activitatea profesionala a acestora si s -au cautat modalitatile de solutionare. Am fost impresionata de pregatirea profesionala si de cultura generala a lectorului care si -au pus amprenta din plin asupra calitatii si nivelului la care s -a desfasurat cursul.
Pentru mine fiecare zi de curs a fost ca un dar pe care l -am primit cu placere,emotie si recunostinta si , fara modestie, cred ca am devenit un “comunicator eficient “, mai ales in situatii dificile.
Lucrand la Directia Comunicare sunt frecvente situatiile in care cunostintele asimilate ma ajuta in mod real si, spre deosebi re de trecut, cand procedam altfel, acum
inainte de a incerca o solutie ma gandesc: ” Cum ar proceda Sorin in situatia asta ?”
Mi-am spus impresiile despre acest curs avand experienta si altor programe de pregatire profesionala, care nu mi -au folosit la nimic.
Consider ca acest curs este imperios necesar functionarilor publici, pentru a invata si a se familiariza cu tehnicile de comunicare. L-am recomandat in mod special
functionarilor din cadrul Directiei pe care o conduc si sper sa-l urmeze cat mai multi in cursul anului viitor.
2. Neamtiu Corneliu – Primaria Municipiului Arad, Biroul societati comerciale, monitorizarea serviciilor de utilitati publice
Mie personal mi -a placut cursul sustinut de Sorin Peligrad, a fost super ok. Personal, l-am recomandat si colegilor din Primarie.
3. Mircea Muresanu – Primaria Bucuresti , Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic
Am participat la cursul MANAGEMENTUL FUNCTIEI PUBLICE SI ABILITATI MANAGERIALE desfasurat la Predeal si vreau sa apeciez pregatirea si cunoasterea temei prezentate de catre Domnul Sorin Peligrad, lectorul acestui curs.
Materialul prezentat a fost interesant si util in pregatirea mea, iar Domnul Sorin Peligrad a stiut sa prezinte si sa implice toti participanti la curs.
4. Craciun Nicoleta – Primaria Tg Neamt
Fara nici o indoiala recomand drept foarte interesant, interactiv, bine fundamentat, complet si actualizat documentat, cursul “Modele de buna practica in administratia
publica” desfasurat la Jupiter, pregatit si desfasurat de catre Dl. Sorin Peligrad.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu